Súlyemelő szakosztály

A Súlyemelő Szakosztály a BME K épületének alagsorában nyújt edzési lehetőséget a súlyokat megmozgatni vágyóknak a KF40-es számú teremben. Tagságunk nem korlátozódik le a BME-es hallgatók táborára, szép számmal edzenek nálunk más felsőoktatási intézmények hallgatói és nem egyetemista sporttársak is.

Szakosztályunk versenyszakosztály, így nálunk bizonyos szinten elvárás, hogy sportolóink kipróbálják magukat bizonyos súlyemelő versenyeken is. A Szakosztály életében a leginkább figyelmet érdemlő verseny a Súlyemelő MEFOB, mely 2023-ban 56-odjára került megrendezésre (amiből 54-et a Szakosztály rendezett) és számos egyetemi bajnoki cím kötődik a Szakosztály versenyzőinek a nevéhez.
Szakosztályunk különösen nagy létszámnak örvend nemcsak a fiatalok, de az öregtagok képviseletében is, akik nemcsak az elmúlt 70 esztendő hagyományait és történelmét tartják életben, de a sport szeretete sem hunyt ki a szívükben és rendszeresen képviselik a MAFC-ot a Masters versenyeken országos és nemzetközi szinten is.
 
Elérhetőségeink:
+36 (20) 405 77 22
 
Edzőink: 
Zsid Gábor - segédedző
 
Edzés időpontok:
Termünk alapvetően minden nap 06:00 és 23:59 között tud edzési lehetőséget biztosítani, de a tényleges edzést az edzővel előre egyeztetett időpontban javallott végezni.
Fő edzésidő: minden hétköznap 17:00-20:00.
Ebben az idősávban a terem (előzetes egyeztetés útján) látogatható az érdeklődőknek, akik meg szeretnék tekinteni, hogyan is zajlik nálunk egy súlyemelő edzés.