MAFC-Kármán röplabda szakosztály

Szakosztályunk 2012-ben alakult meg, amikor a MAFC junior röplabdacsapatából többen is kiöregedtünk, így a további sportolási lehetőségek érdekében új csapatot állítottunk össze. Olyan, a műegyetemi röplabdában ismert emberek keltették életre a szakosztályt, mint Steixner Márk és Novák Dániel, akik szó szerint az alapjait tették le a szakosztálynak, melyeket még ma is őrzünk.

Habár csapatunk történelme még nem túl hosszú időre nyúlik vissza, a szakosztály különlegesnek mondható, mivel a sport tisztelete és a röplabda szeretete révén ismerhettük meg egymást, és az elmúlt évek alatt többek lettünk, mint egyszerű csapattársak. Kiváló baráti társaság alakult ki a csapat létrejöttével, mely túlnyomórészt a Műegyetemre járó és itt végzett hallgatókból áll. Egyetemista éveink legszebb pillanatait élhettük át a csapatnak és az itt szerzett barátoknak köszönhetően, melyben a Műegyetemi Atlétikai és Football Clubnak kiemelt szerepe volt, akár az ott dolgozó kollégákra, akár a MAFC-ra, mint szervezetre gondolunk.

Habár már többen lediplomáztunk, minden mérkőzésünk előtt „Hajrá MAFC!” felkiáltással emlékezünk rá, hol is kezdtük az egyetemi röplabdás pályafutásunkat, és öregbítjük ezzel a Műegyetemi Atlétikai és Football Club hírnevét.